Tävling - vinn testvinnande däck från Continental

Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till Sabina Strandberg som vunnit en helt ny uppsättning med testvinnande däck från Continental, till ett värde av 9 500 SEK. Tävlingen genomfördes i samarbete med vår partner Däckteam.
Vinsten består av 4 stycken PremiumContact 6 (max 18"), till ett värde av 9 500 SEK. För att tävla krävdes ett aktivt Camping Key Europe, rätt svar på två frågor samt att motivera vilken campingplats man helst kör till i sommar. Tävlingen avslutades 28 juni.

Tävlingen med Däckteam och Continental Däck är avslutad

Tävlingen med Continental Däck Sverige är avslutad och vi säger stort grattis till vinnaren Sabina Strandberg i Limhamn!

Sabina vann 4 stycken testvinnande däck från Continental (PremiumContact 6, max 18" alternativt en uppsättning vinter/sommardäck i liknande prisklass om hon så önskar).

Hon åker helst till Jägersbo Camping med motiveringen:

"Med bilen mot Jägersbocamping vi kör, för vi älskar vårt fin fina Höör. Och med nya däck från Continental, hade glädjen varit total. Att få prova testvinnande hjul, oj vad det hade varit kul."

Stort grattis till Sabina som fick vinstbeskedet på sin bröllopsdag och blev fantastiskt glad. - "Wiiieeee, mannen är i extas!"

Vinnaren Sabina och hennes man.

På bilden ser ni de lyckliga vinnarna på sin 8-åriga bröllopsdag, strax efter att de fått besked om vinsten.

Tävlingen med Thule och Bike Nation är avslutad

Tävlingen med Thule är avslutad och vi säger stort grattis till vinnaren Joakim Dahlén!

Joakim vann en lätt och kompakt cykelhållare för dragkrok (för tre till fyra cyklar). Perfekt för att få med sig sällskapets cyklar på ett smidigt sätt under både kortare och längre turer. Thule VeloCompact 3 7-pin

Joakim tar helst med sig cykeln till Kronocamping i Lidköping med motiveringen:

"Kronocamping Lidköping! De har det mesta inom nära avstånd, allt för en familj som gillar aktiviteter. Natur, upplevelse och bekvämligheter....På två hjul, nära naturen och alla intryck längs vägen är du fri att uppleva hela Kinnekulle i din egen takt vare sig du vill cykla i terräng eller på landsväg. Njut av att glida fram genom små byar, förbi kyrkor, längs Vänern och mellan öppna fält. Eller känn adrenalinet pumpa när du kör MTB längs toppen av Kinnekulle med en vidunderlig utsikt framför ögonen. Kan det bli bättre än så här?"

Vinnaren med sitt pris.

På bilden ser ni vinnaren Joakim med sitt pris tillsammans med Micke från Camping Key Europe.