Få ytterligare 3% rabatt på Förtältsbutikens låga priser
Förtältsbutikens målsättning är förtält till oslagbara priser, fraktfritt direkt hem till dörren. Med Camping Key Europe erhåller du ytterligare 3% i rabatt på Förtältsbutikens redan oslagbara priser.

Förtältsbutikens är Sveriges största webbshop för förtält, tillbehör och reservdelar. De är experter på förtält för husvagnar och husbilar.

I webbshopen hittar du alla typer av förtält från samtliga ledande varumärken. Här finns också populära tillbehör till husvagnar och husbilar såsom backspeglar, campingmöbler, elkablar, grillar, kulkopplingslås, serviser, toakem och överdrag med mera.

Det viktigaste är att du som kund blir nöjd och får ett så bra och passande förtält som möjligt. Du når Förtältsbutikens kundtjänst om du behöver hjälp/vägledning via telefon, chatt och mail. De erbjuder delbetalning via Klarna, fraktfritt och prisgaranti. Med cirka 400-500 st förtält i eget lager lyckas de i de allra flesta fallen hålla riktigt snabba leveranser.

Stora pressade inköp = låga priser för dig som kund. Med Camping Key Europe erhåller du ytterligare 3% rabatt på våra redan riktigt låga priser. Förtältsbutiken kommer garanterat att ge er bästa möjliga service före, under och efter ert köp.

*Prisgaranti
*Fraktfritt (vid köp av förtält)
*Klarna
*Stort lager
*Snabba leveranser
*Bra support
*Mycket nöjda kunder

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad i appen Camping Key och ha ett Camping Key Europe, då kommer du åt koden som du anger i kassan när du köper online. OBS! Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabattkoder.