Kampanjerbjudande från Bilprovningen: 50% rabatt på gasolkontroll
Just nu får du med Camping Key Europe 50% rabatt* på gasolkontroll av din husvagn eller husbil, om du gör den i samband med kontrollbesiktningen.

Erbjudandet gäller mellan 1 mars och 24 april. För att ta del av rabatten behöver du hämta rabattkoden i appen Camping Key, har du endast ett Camping-ID behöver du uppgradera till Camping Key Europe för att låsa upp erbjudandekoden.

Att årligen kontrollera gasolutrustningen i din husvagn eller husbil är viktigt för att undvika olyckor. Numera ingår inte gasolkontrollen i den obligatoriska besiktningen av husvagn och husbil, så du måste själv se till att det blir gjort.

Boka din gasolkontroll hos Bilprovningen

Vid en gasolkontroll hos Bilprovningen går de igenom slangar, rörledningar och övriga komponenter. De tittar efter skador, förslitningar och sprickor både i och under vagnen/bilen och kontrollerar även fästanordningen för gasolflaskorna. Därefter görs en täthetskontroll. Om kontrollen är godkänd får du ett märke med texten ”Genomförd gasolkontroll” som du kan fästa utanpå husvagnen/husbilen eller vid gasolstationen.

*Erbjudandet gäller på gasolkontroll för husvagn eller husbil mellan 1 mars och 24 april 2024. Erbjudandet gäller endast i samband med kontrollbesiktning. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden. Gäller ej drop-in.