Tävling - vinn en Thule cykelhållare

Tävlingen där du som har ett aktivt Camping Key Europe kunde vara med och tävla om en Thule VeloCompact 3 7-pin till ett värde av 5 799 SEK, är nu avslutad. Vinnaren blev Joakim Dahlén! Priset är en lätt och kompakt cykelhållare för dragkrok (för tre till fyra cyklar). Perfekt för att få med sig sällskapets cyklar på ett smidigt sätt under både kortare och längre turer.
Tävlingen genomfördes i samarbete med Bike Nation och det är hos dem den lyckliga vinnaren Joakim får hämta ut sitt pris. Tävlingen innehöll två frågor samt en motivering kring vilken campingplats du helst tar med dig cykeln till. Sista tävlingsdag var 30 april. Stort tack till alla som var med och tävlade! Håll utkik efter nya tävlingar framöver.

Tävlingen är avslutad

Tävlingen är nu avslutad och vi säger stort grattis till vinnaren Joakim Dahlén!

Joakim tar helst med sig cykeln till Kronocamping i Lidköping med motiveringen:

"Kronocamping Lidköping! De har det mesta inom nära avstånd, allt för en familj som gillar aktiviteter. Natur, upplevelse och bekvämligheter....På två hjul, nära naturen och alla intryck längs vägen är du fri att uppleva hela Kinnekulle i din egen takt vare sig du vill cykla i terräng eller på landsväg. Njut av att glida fram genom små byar, förbi kyrkor, längs Vänern och mellan öppna fält. Eller känn adrenalinet pumpa när du kör MTB längs toppen av Kinnekulle med en vidunderlig utsikt framför ögonen. Kan det bli bättre än så här?"

Det här vann Joakim

Thule VeloCompact 3 7-pinThule VeloCompact 3 7-pin