20% rabatt på entrén till Kreativum
Kreativum är ett Science Center i Blekinge, fyllt med upptäckter för hela familjen! Få 20% rabatt på entrén mot uppvisande av Camping Key Europe.

Kreativum är ett Science Center fyllt med upptäckter för hela familjen! I huset finns över 170 upptäckarstationer, den kluriga butiken, ett mysigt café och utomhus finns Kreapark med en egen ö, busiga fontäner och en perfekt plats för picknick. Parken är under denna säsong öppen från maj till oktober 2023. 

Kreativum erbjuder 20% rabatt på entrépriset för dig med giltigt Camping Key Europe. Fri entré för barn upp till 4 år. För att vara garanterad plats rekommenderas att du med Camping Key Europe-kort förbokar din biljett. Besökare som inte förbokat biljett kan inte garanteras plats. Du med Camping Key Europe förbokar genom att: 

1. Gå in på kreativum.se och klicka på köp biljett. 
2. Välj Entrébiljetter.
3. Välj önskad dag. 
4. Välj biljett-kategori Särskild biljett. En biljett per person (gäller även för barn under 4 år). Särskild biljett är kostnadsfri i biljettshopen, betalning för biljetterna sker på plats på Kreativum när du besöker oss. 
5. Inför ditt besök, ladda ner Camping Key Europe appen för att visa ditt Camping Key- kort och ladda ner samtliga särskilda biljetter till mobilen alternativt skriv ut biljetterna. 
6. I entrékassan skannas biljetterna och betalas. 

Erbjudandet gäller till och med 7/1 2024.