20% rabatt på entrén till Kreativum
Kreativum är ett Science Center i Blekinge, fyllt med upptäckter för hela familjen! Få 20% rabatt på entrén mot uppvisande av Camping Key Europe.

Kreativum är ett Science Center fyllt med upptäckter för hela familjen! I huset finns över 170 upptäckarstationer, den kluriga butiken, ett mysigt café och utomhus finns Kreapark med en egen ö, busiga fontäner och en perfekt plats för picknick. 

Kreativum erbjuder 20% rabatt på entrépriset för dig med giltigt Camping Key Europe. Fri entré för barn upp till 4 år. För att vara garanterad plats rekommenderas att du med Camping Key Europe-kort förbokar din biljett. Besökare som inte förbokat biljett kan inte garanteras plats. Du med Camping Key Europe förbokar genom att: 

1. Gå in på kreativum.se och klicka på köp biljett. 
2. Välj Entrébiljetter.
3. Välj önskad dag. 
4. Välj biljett-kategori Särskild biljett. En biljett per person (gäller även för barn under 4 år). Särskild biljett är kostnadsfri i biljettshopen, betalning för biljetterna sker på plats på Kreativum när du besöker oss. 
5. Inför ditt besök, ladda ner Camping Key Europe appen för att visa ditt Camping Key- kort och ladda ner samtliga särskilda biljetter till mobilen alternativt skriv ut biljetterna. 
6. I entrékassan skannas biljetterna och betalas. 

Erbjudandet gäller till och med 5/1 2025.