25% rabatt på ordinarie entréavgift på Maritiman
Navigera mot en helt ny värld som bjuder in till spänning, äventyr och upptäckter. Maritiman erbjuder dig med Camping Key Europe 25% rabatt på ordinarie entré.

Maritiman - ett maritimt upplevelsecenter

Gå ombord och lämna det trygga fastlandet bakom dig. Navigera mot en helt ny värld som bjuder in till spänning, äventyr och nya upptäckter. På Maritiman finns att se, göra och lära för såväl gammal som ung; kom och upptäck och utforska fartygen tillsammans med barnens favoriter Tim och Virvelina - de visar barnen runt med hjälp av spännande skattjakter, klurig problemlösning och trixiga experiment.

Guider finns alltid på plats för att berätta om de olika flytetygen, aktuella utställningar och livet till sjöss. Så välkommen ut på landgången och bli en del av historierna - hos Maritiman kan du gå till sjöss utan att kasta loss!

Maritiman erbjuder dig med Camping Key Europe 25% rabatt på ordinarie entréavgift. Erbjudandet gäller för max två vuxna och två barn/kort under säsongen 2024. Visa bara upp ditt kort i kassan innan du köper biljetter!

För öppettider samt aktuellt dagsprogram med guidningar och barnaktiviteter hänvisar vi Maritimans hemsida. 

Samtliga dagsaktiviteter ingår i entréavgiften. Ladda gärna ner vår fullmatade audioguide via App Store eller Google Play innan besöket. Audioguiden finns tillgänglig både på svenska och engelska och är gratis att använda. 

Välkommen ombord!