5 % rabatt på sortimentet hos Campingvaruhuset.se
Få rabatt på hela sortimentet hos Sveriges ledande försäljare av campingutrustning och campingtillbehör med Camping Key Europe.

Campingvaruhuset.se är ledande experter inom campingutrustning med över 50 års erfarenhet sedan 1968. De erbjuder ett brett sortiment av utrustning och tillbehör för camping, husvagnar och husbilar till konkurrenskraftiga priser.

Inte bara online - campingtillbehör i butik

Gör dig redo för ditt nästa äventyr! Hos Campingvaruhuset kan du både handla smidigt online eller utforska deras fysiska campingtillbehörsbutik på 2500 kvm, som är Nordens största.

Med över 20.000 kundomdömen och ett imponerande snittbetyg på 4,7/5 är de redo att guida dig till de bästa tillbehören inom camping & fritid. 

Med Camping Key Europe får du 5% rabatt på hela sortimentet både online och i Campingvaruhusets fysiska butik. För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad i appen Camping Key och ha en Camping Key Europe. Då får du tillgång till koden som du anger i kassan vid köp online. Vid köp i butik tillämpas rabatten vid uppvisande av Camping Key Europe.