Bilprovningen - Rabatt vid besiktning
Med Camping Key Europe får du 100 kr i rabatt på ordinarie pris vid kontrollbesiktningen av din husbil eller husvagn och 150 kr i rabatt på ordinarie pris om du kontrollbesiktar din personbil och husvagn tillsammans.

Du som har Camping Key Europe får 100 kr i rabatt* på kontrollbesiktning av din husbil eller husvagn, när du bokar på bilprovningen.se med koden som du hittar i appen Camping Key. 

Du får dessutom 150 kr i kombinationsrabatt** när du besiktar din personbil och husvagn samtidigt, när du bokar på bilprovningen.se med kombinationskoden du hittar i appen Camping Key.

På Bilprovningen handlar allt om din trafiksäkerhet. Det har det gjort ända sedan 1963. Den återkommande kontrollbesiktningen är den kanske mest självklara delen. Men det kan även vara klokt att komplettera den med ett par andra tjänster som du har nytta av. 

*Erbjudandet gäller på kontrollbesiktning av husbil och husvagn för dig som har ett aktivt Camping Key Europe när du bokar med koden du hittar i appen Camping Key. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller inte på drop-in. Erbjudandet gäller för husbilar med en max totalvikt på 10 000 kg. 

**Erbjudandet gäller på kontrollbesiktning av personbil och kontrollbesiktning husvagn om de sker samtidigt. Gäller för dig som har ett Camping Key Europe när du bokar med kombinationskoden du hittar i appen Camping Key. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller inte på drop-in.