Rabatterade biljetter till "Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical"
Gör dig redo för en oförglömlig familjeupplevelse och följ med på en resa fylld av magi, drama och sång med "Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical". Med Camping Key Europe får du 100 kr rabatt på biljetterna.

Ta del av Dröse & Norbergs familjemusikal "Den Lilla Sjöjungfrun", inspirerad av den klassiska sagan "Den Lille Havfrue" av H.C. Andersen. En show utöver det vanliga där de klassiska rollfigurerna möter nya, spännande karaktärer. Förutom Den Lilla Sjöjungfrun, spelad av KIANA, får du möta bland annat den elaka Havshäxan Svetlana, spelad av Anna Norberg, sjöjungfruns syster Fiona, spelad av FONTANA, och Kung Morin, spelad av Joakim Nätterqvist.

Musikal möter cirkus i nytt unikt koncept!
Dröse & Norberg introducerar ett unikt koncept där musikalen möter cirkusens magi! Premiären för "Dreamland" äger rum den 21 september på Gärdet i Stockholm med "Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical" i ett riktigt cirkustält. Med Camping key Europe får du rabatterade biljetter till "Dreamland"-föreställningarna den 21 och 22 september. Klicka här för att titta på videopresentationen av "Dreamland"!

Rabatt med Camping Key Europe
Som innehavare av Camping Key Europe får du 100 kronor rabatt på biljetter till föreställningen. Erbjudandet gäller i mån av plats, så se till att säkra dina biljetter i tid för att inte missa denna magiska föreställning! För att komma åt erbjudandet behöver du vara inloggad i appen Camping Key och ha ett Camping Key Europe-kort. 

Kontakt
info@drosenorberg.se
+46 76 035 66 90