TT-Line ger 10% rabatt på alla reguljära priser inklusive fordon
TT-Line - Smarta vägen till Europa. Innehavare av Camping Key Europe erhåller 10 procent rabatt på reguljärpriser inklusive fordon.

TT-Line förbinder de sydsvenska städerna Trelleborg och Karlshamn med de tyska hamnarna Travemünde och Rostock, Świnoujście i Polen och Klaipeda i Litauen. TT-Line erbjuder många avgångar per dag och det är alltid lätt att hitta en som passar. Med Camping Key Europe får du 10 procent rabatt på alla ordinarie färjeöverfarter (fordon upp till 14m) och hytter. Erbjudandet gäller 1/1-31/12 -2024 och kan inte kombineras med andra rabatter, kampanjer och paketresor.

För den prismedvetne finns dessutom 50 procent rabatt på längdtillägg vid bokning av Camperpaket. Wi-Fi är gratis och obegränsat på alla färjor (det kan finnas begränsningar för rutten till/från Klaipeda). Med de nya och moderna Green Ships Nils Holgersson och Peter Pan reser du extra hållbart tack vare den senaste utvecklingen inom fartygsteknik.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad i appen Camping Key och ha ett Camping Key Europe, då kommer du åt koden som du använder när du bokar online.

Låt semestern börja ombord!