Väck skaparlusten i vår och få massor av inspiration till hem och trädgård
JUST NU får du upp till 39 % rabatt när du beställer en prenumeration på Land – tidningen för dig som gillar livet på landet. (Erbjudandet gäller endast för dig med Camping Key Europe.)

Missa inte det senaste inom odling och de bästa gör det själv-tipsen kryddat med läckra recept till både vardag och fest! I Land får du alltid läsa om djur och natur, hälsa för kropp och själ och fascineras av personliga berättelser från hela landet. Unna dig själv eller en kär vän en härlig och avkopplande läsning med Land. Välkommen till tidningen för dig som älskar livet på landet!

Odla gott och nyttigt 
Land ser till att du får största nöje i trädgården, både när du odlar och när du skördar. Vi hjälper dig att hamna rätt med din odling.

Bästa maten året runt
Alltid i säsong och alltid med svenska råvaror. Lands mat är utvald från många matprofilers bästa recept och du får dessutom alltid ny inspiration, varje vecka!

Sköt om ditt hem 
Viktigt att veta och kul att ha koll på! Allt som behövs för att du ska trivas i ditt hem hittar du i Land, både när det gäller skötsel, ekonomi, städning och inredning. Husmorstips och boendeekonomi på samma gång.

Profiler du kan lita på 
Lands redaktörer och profiler ser till att du får rätt fakta vid rätt tidpunkt. Petter Karlsson skriver om svunna tider, Julia Persson tipsar om hur du odlar bäst med barnen och Katarina Ekeström skapar unika recept bara för Land. Josefina Fogelin lär dig om byggnadsvård och Gunilla Hultgren Karell tipsar om vin till maten. Dessutom så hjälper Håkan Steen dig att hitta det stora i det lilla - ute i naturen.